Nicolette Kluijver maakt wraps met dadels voor Ik Kom Bij Je Eten

ik kom bij je eten
ik kom bij je eten

Vandaag in Ik Kom Bij Je Eten op RTL was Jan Kooijman te gast bij Nicolette Kluijver. Nicolette maakte lekkere wraps met dadels voor Jan Kooijman en goede vriend Tygo Gernandt.

Het werd geen orgie zoals je misschien zou verwachten bij dit stel tv persoonlijkheden, Nicolette is zwanger dus ze deed het rustig aan. Tygo Gernandt kwam net uit een nachtschoot en die viel dus met zijn neus in de boter.

Nicolette stond ooit in de playboy en hoeveel mensen daarmee verdienen mag nooit naar buiten komen maar ze kon er in ieder geval wel haar hutje op het strand van kopen. Het koken gebeurde in datzelfde hutje aan zee dus geen mega grote keuken maar het was wel er lekker zo te zien. Wel een lekker plekje om je even terug te trekken volgens mij, leuke hut hoor. Nicolette is wel een beetje bang om burgerlijk te worden, strandhuisje, kindje erbij…. Mwah, volgens mij zal het niet met zo’n vaart lopen bij haar.

Met schitterend weer lekker met een kleedje op het strand wraps eten met je vrienden. Wanneer is dat programma opgenomen?? Die zon heb ik al een tijdje niet meer gezien.

Wraps met dadels van Nicolette

Het hele recept kan je lezen op deze pagina. Lijkt me best lekker: uienringen, rode paprika, avocado’s, champignons en lekkere dadels. Ik krijg de indruk dat je de wraps moet afmaken op de BBQ maar dat staat er niet zo heel duidelijk bij. In ieder geval wel een leuke inspiratiebron om zelf iets te gaan maken met deze ingredienten.

Uitzending gemist Ik Kom Bij Je Eten met Nicolette Kluijver

Als je zin hebt om nog even de herhaling te bekijken van deze uitzending dan kan dat via deze link

eet smakelijk

wraps met dadels van Nicolette Kluijver
wraps met dadels van Nicolette Kluijver

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*