Borrelhapjes wraps met ham en kruidenkaas

borrelhapjes wraps
borrelhapjes wraps

Dat lekker en simpel prima samen gaan blijkt meer weer eens met dit borrelhapjes wraps recept. Meer dan 10 minuten heb je niet nodig om deze koude wraps voor te bereiden. Het is dus zo klaar en de smaak is werkelijk heerlijk.

Doordat je de wraps oprolt en daarna in plakjes gaat snijden is het uiterlijk van zo’n hapje elegant en toch is het kinderlijk eenvoudig om ze zelf te maken. Je kunt dit soort hapjes ook kant en klaar kopen maar met dit recept maak je ze dus zelf in een handomdraai.

borrelhapjes wraps
borrelhapjes wraps

 Ingrediënten voor borrelhapjes wraps met ham en kruidenkaas

  • 1 pak tortilla’s (medium of klein)
  • 1 pakje of bakje kruidenkaas
  • 8 plakjes serranoham
  • IJsbergsla
  • 8 gedroogde tomaatjes

Bereiding borrelhapjes wraps met ham en kruidenkaas

  • De ijsbergslag in heel dunne reepjes snijden
  • De gedroogde tomaatjes in kleine dunne plakjes snijden
  • De tortilla’s even warm maken in de magnetron of in een droge koekenpan
  • Besmeer nu de tortilla’s met een dun laagje kruidenkaas
  • Leg op elke tortilla een plakje serranoham
  • Verdeel de plakjes gedroogde tomaten over de tortilla’s
  • Verdeel de ijsbergsla over de tortilla’s
  • Rol de tortilla’s nu strak op en wikkel ze in plastic huishoudfolie
  • Leg de tortillarolletjes in de koelkast
  • Vlak voor gebruik uit de koelkast halen en in dunne plakjes snijden, prikkertje erin en klaar is Kees
Serranoham geeft een lekkere pittige smaak aan deze borrelhapjes wraps
Serranoham geeft een lekkere pittige smaak aan deze borrelhapjes wraps

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*