4 heerlijke recepten voor wraps met avocado

4 eenvoudige recepten voor wraps met avocado
4 eenvoudige recepten voor wraps met avocado

Wraps met avocado zijn erg populair aan het worden. Eigenlijk is alles met avocado “hot”. Avocado is super gezond en ook nog eens erg lekker dus zo gek is dat niet natuurlijk.

Je kunt met avocado ook heerlijke vegetarische wraps maken. De wraps met feta en avocado kan ik je van harte aanbevelen. Toch liever niet vega? Dan zou ik je de wraps met kip en avocado aanraden om mee te beginnen.

Goed we zetten de wraps even voor je op een rij:

Wraps met avocado en kip

Eer prima wrap voor de lunch. Gebruik gerookte kipfilet, dan ben je lekker snel klaar. Je kunt zo’n stukje gerookte kip kopen maar je kunt ook een paar plakjes broodbeleg gebruiken als je snel wil zijn. Het is een heerlijk recept met wat zure room. De chilisaus zorgt voor wat extra pit.

Vegetarische wraps met avocado en feta

Een heerlijk lunchwrapje met lekkere pittige feta. Een wrapje kan niet zonder een smeuïge component. Voor deze wrap gebruik ik Philadelphia light. Erg makkelijk om snel te maken deze wrap. Echt, voor een lekkere lunch hoef je geen uren in de keuken te staan.

Wraps met guacamole en Hollandse garnalen

Deze wrap kost je wel iets meer tijd. Maar het is het meer dan waard! Ook deze vega wrap is erg goed gelukt de laatste keer. Heb je wat guacamole over? Lekker met nacho chips als hapje serveren vanavond.

Guacamole over? Geen probleem: lekker scoopen met tortilla chips (helaas iets minder gezond maar wel erg lekker)
Guacamole over? Geen probleem: lekker scoopen met tortilla chips (helaas iets minder gezond maar wel erg lekker)

Aparte wraps met kalkoenfilet en avocado

Waarom niet een keer kalkoenfilet? Lekker mager en in combinatie met komkommer, mozzarella en avocado een heel lekker hapje.

Avocado’s zijn toch heel vet? Is het dan wel gezond?

Het klopt dat avocado’s behoorlijk vet zijn. Toch mag je ze best eten want er zitten zoveel goede gezonde stoffen in een avocado. Echt, je staat ervan te kijken wat 1 zo’n raar groen bruin ding teweeg kan brengen in je lijf. Op puur figuur (erg leuke site) staat een heel handig artikel over alle gezondheidsvoordelen van avocado’s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*